Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Karma. Píšete to podle zdravého rozumu. Naši spoluobčani nám však vyčítají, že jsme málo ideologičtí. Oni jdou třeba řvát do ulic pod Milion chvilek, ale co vědí víc než my? Myslím, že jen nenávistnou rétoriku proti našemu starému imperátoru Rusku.

Jen to očkování prosím ještě zvažte. Vím, že tlak ideologie (jak zmiňujete ne současného stavu nemoci) je silný, pasy, cestování, prostě hrozba leckde již realizovaná dává příkaz k tomuto kroku. Nepovinnost tohoto kroku je směšná, asi jako stálé testování všude. Jenže jaký bude další krok pomyslného tyrana, který nám dnes nenápadně nabízí očkování?

Z lékařského hlediska se jedná o nevyzkoušené genetické, chemické i fyzikální látky, které mají provést (co tvrdí jejich výrobci) pomocí našich buběk produkci proteinu malé části viru nemoci c o v. Nakažení nemocní se tím ještě více ohrozí, silní si vytvoří (v případě předpolkládané reakce) protilátky na vir obsahující vyprodukovanou část viru. Variabilita vyskytujícího se viru však podle expertů dokáže tvořit nové mutace a tak účinnost je (proti imunitě po prodělané nemoci) nízká, protože zahrnuje jen část viru na rozdíl od celostní obrany přirozené imunity, která rozpoznává i nové mutace.

Mnozí stateční lékaři a odborníci varují před mnoha dalšími nebezpečími z očkování, všechny používané typy jsou jen pokusné látky, a jejich přínos jistě nevyhovuje násobným ztrátám v porovnání například s úmrtími, které způsobuje léčená nemoc. Nejsme pokusné myši.

Mě v první řadě vadí, že tyto nucené zdravotní látky tzv. "v ak c ín y" jsou zhotovené pomocí krutých lidských obětí, podobné starověkým obětem bohům nebo házení dětí do základů domu za účelem požehnání či ochrany krutých božstev. Fuj.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 672x
Malé retro zamyšlení do době minulé, o věcech co nás obklopovaly, o vztazích které ovlivňovala nejen doba.

Seznam rubrik